Meer over wanden

Systeemwanden

Systeemwanden kenmerken zich doordat ze demontabel zijn en eenvoudig en gemakkelijk verplaatst kunnen worden. Systeemwanden hebben een geluidswerende werking en de wanden kunnen eenvoudig voorzien worden van kozijnen ten behoeve van deuren of ramen. Leverbaar in meerdere kleuren en maten en altijd geheel naar wens in te delen en te plaatsen.

Systeemwanden vinden hun toepassing overwegend in de zakelijke omgeving waar het gemak om bijvoorbeeld snel even een of meerdere andere werkplekken te creëren, de doorslaggevende factor is. Bedrijven, overheidsgebouwen, ziekenhuizen en dergelijke zijn vaak terugkerende afnemers van systeemwanden.

Metal Stud wanden

Metal Stud wanden worden opgebouwd uit stalen profielen waar bijvoorbeeld leidingen in weggewerkt kunnen worden. Tussen de profielen kan isolatie worden aangebracht en aan weerszijden worden vervolgens panelen gemonteerd welke in dikte kunnen variëren op wens van de opdrachtgever. De wanden worden opgeleverd als gladde en vlakke wanden welke naar keuze van de opdrachtgever kunnen worden behangen, gesausd, gespoten of eventueel van een stuclaag kunnen worden voorzien.

Metal Stud wanden kunnen worden toegepast als niet-dragende scheidingswand in woningen en utiliteitsbouw, zowel in nieuwbouw als voor renovatie.
Metal Stud wanden kunnen ook geleverd en geplaatst worden als afwerkwand of als extra isolatiewand in woningen en bedrijven, eveneens bij nieuwbouw of bij renovatie.